• banner-cm1.jpg
  • banner-cm2.jpg
  • banner-cm3.jpg
  • banner-cm4.jpg

Castro Motor és una empresa de serveis. Això vol dir que ens ocupem de "coses" per a que millori la teva qualitat de vida. En el nostre cas, ens ocupem del teu vehicle:

logoporta- Servei de recollida i entrega:

Si ens portes el teu vehicle t'acompanyarem i et vindrem a buscar sense cap problema fins al poble. Caminar és sa! però a vegades tenim pressa i nosaltres t'ajudarem

 

 

logocontacte- Servei de concertació horària

Estem aconstumats a treballar al ritme que ens marquen els clients. En zones rurals el cotxe per desplaçaments importants ens és imprescindible. Truca'ns per concertar hora i dedicarem tots els nostres esforços en tenir el teu vehicle a punt a l'hora convinguda. No som "nostro senyor"! però intentem ser puntuals, i ho aconseguim gairebé sempre.

 

PETITES EMERGÈNCIES- Petites emergències

Molts copts comptes amb el cotxe per fer un desplaçament i vas amb l'hora justa. CLECK! El cotxe no engega. Truca'ns i intentarem solucionar-te la situació i donar-te una alternativa. Si no hi és, com a mínim revisarem el que calgui i solucionarem el problema per a que no et trobis igual l'endemà.

 

 

SERVEI COMPROVACIÓ/DIAGNOSI PNEUMÀTICS

- Servei de control i recomanació en pneumàtics

Confessa-ho. No saps com portes les rodes. I si les mires tampoc no saps si és necessari canviar-les. Portem un control estricte de les tipologies de defectes i desperfectes que ens trobem en l'únic punt que ens uneix al món. Nosaltres et podem recomanar i aconsellar què fer en cada moment. Les rodes no se'ns resisteixen

 

logooli

- Manteniments programats i esporàdics

Saps quan has de canviar l'oli? I quins filtres li toquen la propera vegada al teu vehicle? No pateixis. Nosaltres tenim accès a Autodata i altres programes que s'encarreguen d'esbrinar per totes les marques del mercat què s'ha de fer i quan. Tenim la nostra manera de fer, però si vols que sempre es faci amb la regularitat que recomana el fabricant, NOSALTRES HO SABEM.

LOGOS CASTRO MOTORVine a Castro Motor i Gaudeix de la revisió imprescindible per començar l'estiu amb bon peu. Inspecció gratuïta dels components més importants del vehicle... I no ens esbarallarem si son 10, 28 o 74 punts, no és la nostra batalla mirar més o menys punts! La nostra batalla és la teva comoditat i la teva seguretat!!

Confia en Castro Motor i gaudeix de l'estiu com sempre has desitjat, sense preocupacions i gaudint dels viatges i escapades de cap de setmana que tant et mereixes després de treballar de valent aquests passat mesos.

INSPECCIÓ GRATUÏTA:

- OLIREVISIÓ DE L'OLI: Revisar nivell i qualitat del lubricant motor
- v electr trREVISAR ANTICONGELANT: Revisar nivell del refrigerant
- PARABRISAPARABRISA: Comprovar nivell de sabó de parabrisa i escombretes
- LLUMSLLUMS: comprovar enllumenat i abast
-FRENS FRENS: comprovar pastilles de frenada i líquid de frè
- RODESRODES: Comprovar estat i revisar pressió dels pneumàtics
- BATERIABATERIA: Comprovar estat i càrrega alternador
- AMORTIDORSUSPENSIÓ: Comprovar estat dels amortidors i fer-ne una valoració
- MOTORMOTOR: Comprovar de forma general el funcionament i possibles fuites
- VOLANTFUNCIONAMENT DEL VEHICLE: Prova general en carretera