• banner-cm1.jpg
  • banner-cm2.jpg
  • banner-cm3.jpg
  • banner-cm4.jpg

Carta de Presentació

Benvinguts al web de l'empresa CM Serveis Automoció SLL dedicada al manteniment i reparació de vehicles lleugers.

 

 

La nostra empresa està ubicada a la població d'Agramunt, a l'Urgell, vila industrial i turística per excel·lència, famosa pels seus torrons, la xocolata i l'amabilitat de la gent.

El nostre servei està enfocat principalment al manteniment de vehicles lleugers, turismes i furgonetes on la qualitat dels materials, una procedència garantida, recanvi original i genèric i un servei totalment personalitzat fan que sigui la millor opció a l'hora d'acudir a resoldre els dubtes i problemes quotidians que tots plegats tenim amb els nostres vehicles.

Agramunt és una zona rural amb tots els seus serveis a l'ordre del dia, però amb una necessitat intrínseca, com totes les viles que no disposen d'hospital, de viatjar a poblacions veïnes i a la capital de la província per acabar d'assolir la qualitat de vida i els serveis que d'una altra manera seria inviable d'oferir, per lo que el nostre mitjà de transport personal, unit a una manca flagrant de mitjans de transport públic (no inexistents, però si clarament deficients en freqüència) és ambolutament imprescindible, i el seu manteniment i la seva cura són cabdals. I la gent de la zona n'és conscient.

Logos publicitatPer això el nostre establiment s'especialitza en mantenir sempre a punt el seu vehicle, i com a oferta pública, ens convertim en especialistes en marques com BMW, Seat, Audi, VW, Skoda, Mercedes, Toyota, etc, sense oblidar marques generalistes com Renault, Ford, Citroën, Peugeot, Opel etc. Som, per tant, multimarca, amb solucions per a qualsevol incidència que tingui en el seu vehicle. Recanvis originals i genèrics, sempre amb homologació de marca, buscant el millor preu per als nostres clients, sense deixar de banda la qualitat i l'atenció en totes les nostres operacions.

Com ja hem dit som especialistes en BMW, Grup V.A.G. (Seat, Audi, VW, Skoda, etc), Toyota i tenim informació puntual de totes les marques del mercat, així com referències originals de totes les peces i acords amb concessionaris per tenir la informació comercial i tècnica necessària per resoldre tots els problemes que puguin sorgir en un vehicle.

fira2015Us recomanem que ens visiteu, encara que sigui per simple curiositat, per conéixer el nostre tarannà, la nostra atenció i pugueu comprovar que podem ajudar-vos a resoldre tota contingència que us atabali i faci trontollar el vostre desenvolumpament quotidià.

 

 

logo CM blau 2016CM Serveis Automoció SLL
Carretera de Tàrrega, 35
25310 Agramunt (Lleida)
973392433 || 693712353
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.